Skip Navigation Links
Skip Navigation Links

Now on Bring4th.org

Bring4th.org

Forums

Online Store

Seeker Connector

Gaia Meditation

Subscriptions

Links

Donate/Volunteer

Join Us

Facebook

Twitter

Tumblr

Instagram


библиотека

Л/Л Рисърч Преписи

Превод от английски език: Кирилина Минчева, kirilina22@abv.bg

ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТОЗИ ПРЕПИС: Това телепатично канализиране е взето от записите на седмичните учебни и медитационни срещи на Rock Creek Research & Development Laboratories и L/L Research. Предлага се с надеждата, че може да ви бъде полезен. Както същностите от Конфедерацията винаги подчертават, моля, използвайте вашия здрав разум и преценка, при възприемането на този материал. Ако нещо ви звучи истинско, чудесно. Ако нещо не е в съзвучие с вас, моля, загърбете го, защото нито ние, нито Конфедерацията, бихме искали да бъдем препъни камък за някого.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Този препис е публикуван от L/L Research в още неокончателна форма. Той все пак е редактиран и всички очевидни грешки са коригирани. Когато е в окончателна форма, това предупреждение ще бъде премахнато.

Неделна Медитация

13 януари, 1974

(Неизвестно канализиране)

Аз съм Хатон. Поздравявам ви, приятели мои, в любовта и в светлината на нашия безкраен Творец. Отново е голяма привилегия да бъда с вас. Говоря ви от кораб, познат ви като „отевана“. Това е много, много голям кораб, в сравнение с вашите стандарти. Дължината му е няколко мили. Ние сме на борда на този кораб, над вашата планета от няколко години. Той е като свят сам по себе си и се използва за междугалактическо пътуване. На борда на този кораб имаме всички съоръжения, които имате във вашия свят, както и много други.

По това време аз и братята ми на борда на този кораб сме доволни, че сме в контакт с този инструмент. Имате въпрос относно това, как ние винаги сме толкова достъпни за вашия контакт. Ние сме наясно с вашето мислене, защото това е и нашето мислене. Когато сте, така да кажа, настроили ума си така, че той да работи със същата вибрация като нашата, тогава, ако помислите нещо, това е взаимна мисъл между вашия ум и нашия. Така би трябвало да бъде. Не е така, както е било предназначено за умовете да бъдат индивидуализирани, докато са на вашата планета. Това води до много объркване и затруднения в комуникацията. Индивидуализацията на ума е нещо, което ние не желаем. Много от хората на вашата планета желаят да разделят себе си и своето мислене от всички останали. Това е техен избор. Това е избор, даден им от техния Създател.

Тези обаче от нашата планета, не са толкова индивидуализирани. Ние винаги сме в състояние да се свържем с онези, които се предоставят, защото ние винаги се предоставяме, понеже това е нашата мисия и цел по това време. Винаги има голям брой от нашите хора, готови и желаещи да ви изпратят това, което желаете.

Запознат съм с някои въпроси относно нашите контакти. Ние от Конфедерацията в миналото се свързахме директно с много хора на вашата планета. Ранните контактьори, както [с каквото наименование, бел. прев.] са познати, не бяха твърде успешни. Те не бяха в състояние да подходят чрез каналите за комуникация на вашата планета към хората от вашата планета с нашите послания така, както бихме искали за тях. Причината за това беше, че хората на вашата планета не можеха да разберат такава форма на контакт и не бяха готови да приемат послания от естеството, което бяхме способни да им дадем. Сега обаче сме в състояние да им дадем много повече. Поради тази причина ще подкрепим каналите по много пряк начин.

Но има леко затруднение по това време. Ние, в служба на безкрайния Създател сме тук и сме много. Това, което искаме от вас, е много просто. Ние ви молим да медитирате. Това е важно, защото, ако трябва да се свържем с вас, това ще бъде начинът.

(Преписът свършва.)

  Skip Navigation Links

Copyright © 2020 L/L Research